Team

Van Kessel & Janssen heeft vele deskundigen in huis, die u kunnen bijstaan in geval van vraagstukken omtrent huisvesting en die u geheel kunnen ontzorgen op het gebied van uw huisvestingsbehoefte.

Jules de Bont
Senior Projectmanager
"De teamgedachte, die moet voorop staan."

"Wat mij enorm aanspreekt in mijn werk als projectmanager zijn de verschillende mensen waar je veelal een topprestatie mee mag leveren. De teamgedachte, die moet voorop staan. Door goede communicatie, een essentie van ons vak, probeer ik al die mensen op één lijn te krijgen. Hiermee kan de topprestatie geleverd worden en kan iedereen met tevredenheid op het proces terug kijken.

Ervaring

De afgelopen jaren heb ik geadviseerd bij kantoorhuisvestingen en Het Nieuwe Werken. Daarnaast ben ik ook zeer ervaren met huisvestingen voor brandweeraccommodaties. Van post, kazerne tot huisvesting van een veiligheidsregio met kantoren, werkplaatsen en magazijn. Maar ook maatschappelijk vastgoed en onderwijsprojecten zijn onderdeel van mijn ervaringen.

In het huidige tijdsgewricht betekent duurzaam ook steeds meer: het kritisch kijken naar bestaande gebouwen om te bepalen hoe deze opnieuw, of beter kunnen worden ingezet. Nieuwbouw is niet meer de meest voor de hand liggende oplossing. Ook circulaire bouwen is onderdeel van de bouwmethodieken geworden. Herinzet van bestaande bouwstoffen om zo min mogelijk nieuw grondstoffen te gebruiken."