Over ons

Van Kessel & Janssen beschikt over alle benodigde expertises om u als opdrachtgever alle zorgen vanuit uw huisvestingsbehoefte uit handen te nemen, van initiatieffase tot realisatie.

Over ons

Van Kessel & Janssen beschikt over alle benodigde expertises om u als opdrachtgever alle zorgen vanuit uw huisvestingsbehoefte uit handen te nemen, van initiatieffase tot realisatie. Ons team van professionals kan u geheel ontzorgen op het gebied van projectmanagement en heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van verschillende onderzoeken en het opstellen van adviezen.

Van Kessel & Janssen kan door haar professionele kennis u bijstaan in het geval van vraagstukken omtrent huisvesting. Zo zijn wij gespecialiseerd in bijvoorbeeld engineering, duurzaamheid, ketenintegratie en taxaties. Tevens kunnen onze medewerkers u helpen met financiële kwesties rondom huisvesting.

Wij hebben een veelzijdige relatieportefeuille, met eindgebruikers zoals zakelijke en financiële dienstverleners, industriële bedrijven en zorg- en onderwijsinstellingen, waarmee wij plezierig en effectief samenwerken. Deze diverse klantenkring resulteert in een boeiende verscheidenheid aan projecten, die de kennis en ervaring binnen onze organisatie in de breedte en diepte versterken.

Van Kessel & Janssen kan u dus geheel ontzorgen op het gebied van uw huisvestingsbehoefte. Maar u kunt ook bij ons terecht voor ondersteuning bij afzonderlijke onderdelen binnen uw project. Zoekt u iemand die voor u het gehele projectmanagement verzorgt? Of wilt u enkel een second opinion laten uitvoeren of een meerjaren onderhoudsplanning laten opstellen? De klant bepaalt, wij faciliteren!