Carrière bij Van Kessel & Janssen

Een carrière bij Van Kessel & Janssen betekent voor u een uitdagende baan bij een dynamisch en innovatief bedrijf.

Heeft u ambities? Wilt u verder groeien? Bent u toe aan een nieuwe stap in uw ontwikkeling? Van Kessel & Janssen is een gepassioneerd familiebedrijf. Wij beschouwen onze medewerkers als ons waardevolste bezit. Wij investeren dan ook graag in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze mensen.

Een carrière bij Van Kessel & Janssen betekent voor u een uitdagende baan bij een dynamisch en innovatief bedrijf. Werkt u bij ons, dan bieden wij u ook een goed toekomstperspectief. Wij koesteren talent en stimuleren onze mensen om het beste uit zichzelf te halen. Medewerkers krijgen daarom ook alle mogelijkheden om hun vaardigheden te ontwikkelen en ervaring op te doen binnen de diversiteit van ons bedrijf. De cultuur bij ons is open, transparant en informeel. De werksfeer is prettig en ongedwongen.

Vindt u het een uitdaging om uzelf verder te ontwikkelen? Zou u onderdeel willen uitmaken van ons gemotiveerde en gedreven team? Kijk dan eens bij onze vacatures. Tevens staan wij altijd open voor open sollicitaties en ondernemende en gemotiveerde stagiair(e)s mogen ons altijd benaderen over mogelijke stageplekken.