Team

Van Kessel & Janssen heeft vele deskundigen in huis, die u kunnen bijstaan in geval van vraagstukken omtrent huisvesting en die u geheel kunnen ontzorgen op het gebied van uw huisvestingsbehoefte.

Fieke Aarts
Projectleider
"Goede communicatie met de juiste partners maakt het (samen)werken nog leuker."

Na vijf jaar ervaring te hebben opgedaan bij een aannemer in utiliteit, woningbouw en renovatie ben ik sinds januari 2020 de jongste telg van het team. Tijdens de bouw ontstonden regelmatig uitdagingen die wellicht voorkomen hadden kunnen worden en naast dat de uitvoering mij enorm boeide, raakte ik ook steeds meer geïnteresseerd in hetgeen eraan vooraf gaat. Hierdoor heb ik geleerd dat ik het prachtig vind hoe we van een idee of behoefte komen tot een uiteindelijk tastbaar resultaat: een plek met een nieuwe toekomst voor opdrachtgever en gebruikers. Het mooie daarnaast is dat we te maken krijgen met andere disciplines in de bouw. Goede communicatie met de juiste partners maakt het (samen)werken nog leuker aan de diverse projecten die wij mogen begeleiden.

Ervaring

Ondanks mijn korte tijd bij Van Kessel & Janssen heb ik al diverse projecten en opdrachtgevers mogen leren kennen en begeleiden. Deze afwisseling zorgt telkens weer voor nieuwe uitdagingen en inzichten, welke gebruikt kunnen worden bij volgende projecten. Wanneer ik er niet uit kom, zijn er altijd nog mijn collega’s met een schat aan kennis en ervaringen waaruit ik kan putten.