De Van Kessel Groep is een strategische samenwerking aangegaan met Heyday Facility Management. De twee partijen hebben hun kennis en krachten gebundeld om opdrachtgevers nog beter en completer van dienst te kunnen zijn op het gebied van het managen van vastgoedbeheer.

Heyday is een onafhankelijke management- en adviesorganisatie die met de met de focus op duurzaamheid, veiligheid en gastvrijheid facilitaire dienstverlening levert aan uiteenlopende opdrachtgevers in de publieke en private sector. Het klantportfolio bestrijkt onder meer de zakelijke dienstverlening, de industriesector en de financiële wereld, waaronder diverse kantoren van één van de grootste Nederlandse banken. Heyday is momenteel bezig met het uitrollen van het vastgoedbeheer voor al bijna vijftig kantoren van deze toonaangevende bank en ziet de kennis en ervaring van de Van Kessel Groep daarbij als waardevolle toevoeging.

Complementaire samenwerking
Leonard van der Laken, Manager Business Solutions Heyday Facility Management: "Door onze kennis en kwaliteiten zo goed mogelijk te combineren, komen we met de Van Kessel Groep tot een complementaire samenwerking van beheer tot management. Deze betaalt zich voor onze opdrachtgevers uit in een dienstverlening waarmee we het gehele spectrum van vastgoedbeheer, onderhoud en projectplanning efficiënt, deskundig én duurzaam kunnen invullen."

Comfortbeheer
Rob van Kessel, Directeur Van Kessel Groep: "We zien de laatste jaren veel ontwikkelingen ten aanzien van onderhoudsplanningen en het leveren van comfortbeheer, waarbij het op afstand beheren van vastgoed een grote sprong neemt. De specifieke en brede kennis van Heyday is van grote waarde voor het optimaal managen van vastgoedbeheer en voor assetmanagement. In dat opzicht sluiten onze diensten naadloos op elkaar aan."