Allereerst willen wij u natuurlijk graag het allerbeste wensen voor 2020. Op naar een jaar vol mooie (nieuwe) samenwerkingen en kennismakingen.

In januari luiden wij altijd met alle collega’s van de Van Kessel Groep het nieuwe jaar in met een activiteit. Deze vond dit jaar plaats in Burgers’ Zoo te Arnhem. Op maandagmiddag 6 januari waren wij hier te gast en kregen we een lezing van Eric de Blok. Eric is zoöloog, psycholoog en organisatieadviseur en deze unieke combinatie van vakgebieden zorgde ervoor dat hij ons aan het denken zette met anekdotes uit de natuur. Het thema hierbij was ’samenspel’: hoe kunnen wij het samenspel in onze organisatie nog verbeteren en wat kunnen we op dat gebied leren van de natuur?

Na deze interessante lezing kregen we een rondleiding voor èn achter de schermen van Burgers’ Ocean, het zeeaquarium van de dierentuin. Aansluitend genoten we met z’n allen van een goed verzorgde braai. Al met al een hele geslaagde activiteit: Burgers’ Zoo, bedankt voor jullie gastvrijheid!