Team

Van Kessel & Janssen heeft vele deskundigen in huis, die u kunnen bijstaan in geval van vraagstukken omtrent huisvesting en die u geheel kunnen ontzorgen op het gebied van uw huisvestingsbehoefte.

Wim Janssen
Senior adviseur
"Gedegen kennis als fundament."
"Een belangrijke drijfveer bij mijn werk als adviseur bij VKJ is kennis. Weten hoe zaken in elkaar zitten en waarom dat zo is, interesseert me mateloos. De slag maken naar gedegen advisering en dienstverlening met ons team is dan de uitdaging. In dat proces verbindingen leggen met belanghebbenden in allerlei posities, vind ik ook een heel mooie kant van mijn bezigheden. Als daarmee initiatieven en ideeën verder gebracht kunnen worden tot succesvolle projecten geeft dat veel voldoening.
Ervaring

De jaren gaan tellen. Daarbij hebben we menige valkuil van binnen gezien. Een extra plezierige dimensie aan het werk is het coachen en raad geven aan jongere medewerk(st)ers om de opgedane ervaring te delen. Geleidelijk aan moet het stokje ook overgegeven worden aan de jongere garde.

De rijke ervaring helpt ook bij het ontwikkelen van projecten bij een regionale wooncorporatie waar ik voornamelijk mee bezig ben."