Zoals we eerder al aankondigden, zijn wij voornemens januari 2016 DROOM! Beuningen te openen in ons pand aan de Schoenaker. Om de juiste faciliteiten te kunnen realiseren, is er een crowdfundingcampagne georganiseerd: het beoogde bedrag van € 250.000 was binnen slechts 3 uur al opgehaald. Onze dank hiervoor!

De verbouwingswerkzaamheden gaan volop door: de nieuwe hoofdingang van ons gebouw staat, de vide tussen begane grond en eerste verdieping zorgt voor een enorme hoeveelheid licht, de keuken is grotendeels geplaatst en de verdere inrichting wordt de komende weken uitgeleverd. DROOM! Beuningen wordt realiteit!

Vanaf 4 januari zal DROOM! Beuningen haar deuren openen en kan er gebruik gemaakt worden van de vergaderfaciliteiten, flexwerkplekken en bijbehorende horecafaciliteiten. Hopelijk mogen we jou dan ook snel begroeten bij DROOM! Beuningen! Alvast een vergaderruimte of appeltaart reserveren? Stuur een mail of bel ons op 024 - 677 9061.

Op de website van DROOM! is meer informatie te vinden over onze nieuw te openen vestiging. Daarnaast is DROOM! Beuningen ook actief op LinkedIn, Facebook en Twitter en kun je DROOM! Beuningen volgen via YouTube.