Peter van Dijk, manager Facilitaire Services Rabobank Hart van Brabant, is zeer enthousiast over het hernieuwde kantoorpand in Oisterwijk. Deze herinrichting vormde voor Van Kessel & Janssen het sluitstuk van een hele reeks verbouwingen voor Rabobank Hart van Brabant in Hilvarenbeek, Udenhout, Diessen, Moergestel en Helvoirt.

De heer van Dijk: "Voordat wij besloten de kennis en expertise van Van Kessel & Janssen ook voor dit project in te zetten, hadden wij zelf een Programma van Eisen ontwikkeld. De daarin opgenomen visie is gedurende het gehele proces bewaakt, zowel door ons als door Van Kessel en Janssen, die het projectmanagement voor haar rekening nam. De onderlinge samenwerking heb ik als zeer waardevol ervaren. De medewerkers van Van Kessel & Janssen zijn hard op de zaak, maar zacht op de mens: ze bewaken de projectplanning en communiceren deze gemakkelijk naar betrokkenen op zowel bouw- als directieniveau. Ze weten wat er leeft bij de Rabobank en dat maakt hen een betrouwbare partner. Ik zou met geen ander bureau meer willen werken!"

Gedurende een volgende samenwerking zou de heer van Dijk graag nog wat meer inzoomen op de details van het project. "Van Kessel & Janssen neemt haar taak het proces te bewaken uitermate serieus. In de praktijk had dat tot gevolg dat sommige beslissingen voor een optimaal proces sneller genomen moesten worden dan wij hadden voorzien, waardoor wij als opdrachtgever niet altijd de tijd konden nemen uitgebreid op de details in te zoomen. Maar toch zijn wij enorm trots op het eindresultaat, op het duurzame karakter en de sfeer van het pand. Na de verbouwing is het ontmoetingscentrum energiezuinig en klaar voor de toekomst. Het is een fantastisch gebouw geworden!"