Aanstaande vrijdag 9 maart zullen wij ons weer inzetten voor het goede doel in het kader van NLdoet. Wij zullen te gast zijn bij Elver, voorheen Fatima Zorg, in Nieuw Wehl.

Elver houdt zich bezig met de begeleiding en behandeling van mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking en mensen met een complexe zorgvraag. De organisatie biedt met circa 1.200 medewerkers en ruim 350 vrijwilligers een breed aanbod aan wonen, dagbesteding en behandeling in Gelderland en Noord-Brabant. Dat kan variƫren van begeleiding en behandeling in hun instellingen, maar ook gewoon thuis of op school. Soms voor altijd, soms tijdelijk als het even niet meer gaat.

Wij zullen dus een middag niet aanwezig zijn op kantoor, maar steken onze handen uit de mouwen door muren te verven en tuinklussen op te pakken bij de woon- of dagbestedingsgroepen van Elver in Nieuw Wehl. Als onderneming hecht de Van Kessel Groep er namelijk waarde aan om zich actief en belangeloos in te zetten voor de samenleving.

* Vanwege onze activiteiten voor NLdoet aanstaande vrijdag, zullen wij vanaf 12.00 uur beperkt bereikbaar zijn. De servicedesk van Accommodation Management blijft uiteraard wel bereikbaar.