Aanstaande vrijdag 10 maart zullen wij, net als de afgelopen jaren, onze handen uit de mouwen steken in het kader van NL doet. Dit keer zijn we te gast bij De Wikke Wonen te Arnhem, onderdeel van Stichting Driestroom. De bovenste drie woonlagen van dit gebouw zijn bestemd voor bewoners met uiteenlopende zorgvragen, van personen met een zorgintensieve hulpvraag en/of ernstig meervoudige beperkingen tot personen waarvoor De Wikke een springplank naar een begeleid zelfstandig wonen situatie kan zijn.

Ondanks de verschillen tussen de bewoners, ondernemen zij geregeld activiteiten met elkaar. Dit gebeurt onder andere in de grote centrale hal/recreatieruimte met keuken; deze heeft veel daglicht, maar ziet er op dit moment nog wat ongezellig uit. De bedoeling is dat wij er een gezellige ruimte van gaan maken, met gekleurde wanden, roomdividers en plantenbakken. Aan het werk dus!

* Vanwege onze activiteiten voor NL doet aanstaande vrijdag, zullen wij vanaf 12.00 beperkt bereikbaar zijn. Onze servicedesk blijft uiteraard wel bereikbaar.