Met veel plezier willen we laten weten dat buro Waalbrug weer is uitgebreid met een nieuwe collega. Angela Hinz komt per 1 maart als senior landschapsarchitect ons team versterken.

Met haar werkervaring bij meerdere gerenommeerde bureaus gaat Angela bij buro Waalbrug aan het werk als senior landschapsarchitect. Angela zal actief zijn met landschaps- en inrichtingsplannen van verschillende aard en omvang èn vanuit haar discipline inbreng hebben in stedenbouwkundige opgaven en de energietransitie. In haar werk als landschapsarchitecte wordt ze gedreven door landschap èn mensen. Ze wil graag meewerken aan een prettige leefomgeving en haalt daarbij veel voldoening uit de zichtbare resultaten van uitgevoerde projecten. Daarnaast heeft ze een fascinatie voor het (landschaps-)onderzoek. Angela werk resultaatgericht en gedisciplineerd. Kenmerkend is haar systematische aanpak van complexe projecten.

Via deze weg willen wij Angela van harte welkom heten bij het team en wensen wij haar een mooie tijd toe binnen ons buro.

Bekijk hier haar Linkedin-pagina voor meer informatie of om een connectie met haar te maken.