Accommodation Management werkt al enkele jaren samen met Mediq voor het beheer van de Mediq apotheken in heel Nederland. De professionele servicedesk van Accommodation Management is 24/7 bereikbaar en biedt Mediq apotheken één loket voor al hun klachten, wensen, informatie aanvragen en storingen. Door korte lijnen en persoonlijk contact met de servicedeskmedewerkers wordt er zeer snel gereageerd op binnenkomende meldingen en worden deze met zorg behandeld.

Mediq apotheken in optimale conditie
Door een groot netwerk van (lokale) aannemers, installateurs en diverse specialisten vergaard te hebben, weet Accommodation Management snel op de door Mediq gemelde problemen te reageren. Naast het opnemen en verhelpen van de gemelde storingen biedt Accommodation Management ook een gedegen en onderbouwd advies aan Mediq inzake deze storingen en de ontwikkelingen hiervan. Op deze manier kan er slim en doeltreffend worden gehandeld zodat de Mediq apotheken altijd in optimale conditie verkeren. Naast de meldingen vanuit de Mediq apotheken zorgen wij ook voor het aansturen van correctief, preventief en planmatig onderhoud en voor de financiële afhandeling hiervan. Accommodation Management ontzorgt Mediq op deze manier in vele facilitaire aspecten.

Specifieke integrale oplossingen voor distributiecentra Mediq
Sinds 1 januari 2013 heeft Accommodation Management ook de distributiecentra van Mediq in de portefeuille. Voor de distributiecentra bieden zij specifiek integrale oplossingen voor gebouwen, installaties en het facilitair beheer. “Wij werken al lange tijd samen met Accommodation Management en wij zijn hier erg tevreden over. Dit was ook de reden dat wij Accommodation Management hebben gevraagd om ook de facilitaire front- en backoffice van ons distributiecentrum onder haar hoede te nemen.” Aldus Edward van Tuinen, Manager Vastgoed Beheer & Facilities Europa bij Mediq.  

Edward van Tuinen ervaart de samenwerking met Accommodation Management als plezierig: “Er is goed contact tussen ons en Accommodation Management. Er zijn korte lijnen en daardoor worden we altijd goed en snel geholpen”.