Voorzieningenhart Op de Heuvel in Groesbeek is op 10 oktober 2014 feestelijk geopend. Het pand is inmiddels in gebruik genomen door de basisschool en kinderopvang en door verscheidene verenigingen, maatschappelijke organisaties en dienstverleners. De belangstelling bleek groot en de reacties waren ronduit positief.

Om het project te kunnen realiseren, hebben verschillende partijen samengewerkt.

Wim Janssen is als projectmanager voor Oosterpoort vanaf de start betrokken bij het project. Het project is op EMVI aanbesteed. Van Kessel & Janssen heeft deze aanbestedingsvorm voorbereid en begeleid.

Meerdere aannemers (bouwkundige, werktuigbouwkundige, elektrotechnische en civiele technische aannemers en hoveniers) werkten aan de uitvoering van het project.

Ook bij het in exploitatie brengen van het project is Wim Janssen namens Oosterpoort betrokken. Er is gekozen voor een beheerstichting. De huur- en gebruiksovereenkomsten zijn door Van Kessel & Janssen voorbereid, de installatieadvisering is gedaan door Bongers/Jansen en Accommodation Management is betrokken bij het vastgoedbeheer in de exploitatiefase.