In opdracht van Jorissen Simonetti Architecten heeft Bongers/Jansen een project uitgevoerd voor BEELE Engineering dat in 2012 is opgeleverd. Bongers/Jansen heeft de advisering ten aanzien van de installaties binnen het gebouw van BEELE Engineering verzorgd. Er werd gevraagd dit advies te richten op de toepassing van duurzame technieken.

Duurzame technieken in de installaties
Bongers/Jansen ontwikkelde voor dit project een advies waarin onder andere aandacht werd besteed aan aansluiting op de bestaande energievoorziening. Tevens adviseerde Bongers/Jansen BEELE een hoog rendement luchtbehandelingssysteem te installeren alsmede energiezuinige verlichting in de vorm van LED.

Altijd weer plezierige samenwerking
Jorissen Simonetti Architecten is een bekende opdrachtgever voor Bongers/Jansen. Bongers/Jansen heeft al veelvuldig gewerkt als adviseur voor dit bedrijf en de samenwerking verloopt altijd erg plezierig. Ook in geval van dit project was dit weer het geval. Voor BEELE Engineering resulteerde deze aangename samenwerking in een prachtig gebouw met een zeer duurzame uitstraling en met veel duurzame installaties.