Team

Van Kessel & Janssen heeft vele deskundigen in huis, die u kunnen bijstaan in geval van vraagstukken omtrent huisvesting en die u geheel kunnen ontzorgen op het gebied van uw huisvestingsbehoefte.

Roel Hogenboom
Senior adviseur en partner
"Kennis delen in projectteams."

Mijn drijfveer bij het proces- en projectmanagement, is de grote diversiteit van projecten en opdrachtgevers. Het doorgronden van de vraag en achtergrond van mensen en partijen is de kern van het slagen van ieder project. In de loop der jaren heb ik al met veel verschillende mensen en organisaties mogen samenwerken en dat is dan ook precies wat ons vak zo interessant maakt naar mijn idee.

Ervaring

Op dit moment ben ik zo’n 30 jaar werkzaam in de bouwconsultancy. In deze periode heb ik een brede bouwkundige en financiële kennis opgebouwd. Vanaf 1995 ben ik in dienst bij Van Kessel & Janssen Bouwconsultancy. Mijn specialismen zijn, naast projectmanagement:, bouweconomie, vastgoed- exploitaties, duurzaamheid en Life Cycle Costs van vastgoed en bouwdelen. Dit laatste wordt t.g.v. maatschappelijke en economische redenen steeds meer een kwestie. Ik ben overtuigd van passieve verduurzaming van vastgoed, door het toepassen van zo min mogelijk ingewikkelde installatietechniek.

Mijn voldoening in het werk haal ik uit het delen van kennis met relaties en collega’s en het aangaan van een kritische dialoog met kernpartners. Het is goed te ervaren dat alle neuzen uiteindelijk dezelfde richting opstaan.