Team

Van Kessel & Janssen heeft vele deskundigen in huis, die u kunnen bijstaan in geval van vraagstukken omtrent huisvesting en die u geheel kunnen ontzorgen op het gebied van uw huisvestingsbehoefte.

Ralph Willemsen
Projectmanager
"Betrokken vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering."

De functie van intermediair in het ontwerp en bouwproces tussen enerzijds de opdrachtgever en anderzijds de adviserende en uitvoerende partijen is mij op het lijf geschreven. Ik ga resultaat- en oplossingsgericht te werk en verlies hierbij mijn omgeving zeker niet uit het oog. Betrokken zijn vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering om gezamenlijk met alle bouwpartners het beste resultaat voor mijn opdrachtgever te realiseren is voor mij de grote uitdaging in het dagelijks werk. Projectmatig werken waarbij de klantvraag centraal staat .

Van Kessel & Janssen Bouwconsultacy is een No nonsens bedrijf waar ik al enige jaren met veel plezier werk. Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen is ons credo. Als projectmanager een betrouwbare partner zijn voor onze opdrachtgevers is waar ik voor sta.

Ervaring

De laatste jaren ben ik betrokken geweest bij de verbouw en herinrichting van een aantal kantoren en deze aangepast aan het nieuwe werken. Het kantoor zo maximaal en efficiƫnt mogelijk in richten om het flexibeler te kunnen gebruiken. Ook heb ik mijn steentje bij gedragen bij de herbestemming van een kantoor pand naar appartementencomplex voor starters en statushouders. Verder heb ik ervaring met projecten in de gezondheidszorg, overheidsgebouwen, onderwijsgebouwen en winkelcentra.

Stedelijk-Gymnasium-Nijmegen-Ralph-Willemsen-VKJ

Uitbreiding pauzeruimte, functionele aanpassingen en levensduur verlengende maatregelen