Team

Van Kessel & Janssen heeft vele deskundigen in huis, die u kunnen bijstaan in geval van vraagstukken omtrent huisvesting en die u geheel kunnen ontzorgen op het gebied van uw huisvestingsbehoefte.

Pieter van de Ven
Senior projectmanager
"De uitdagingen van projectmanagement."

De uitdaging van het managen van projecten, is het goed neerzetten van de projectorganisatie en de juiste partijen aan boord halen om projecten tot een goed eindresultaat te brengen. Het open, transparant, integraal en op een prettige manier samenwerken van de partners binnen de projectorganisatie is daar bepalend in. Het sturen op de beheersaspecten van projectmanagement tijd, geld, kwaliteit, informatie, organisatie en mogelijke risico’s, dient een continu proces te zijn binnen de projecten.

Een project is pas geslaagd als de opdrachtgever het gevoel heeft dat het project als een maatpak past. Het is de taak van het projectmanagement om de opdrachtgever te ontzorgen en hem met raad en daad bij te staan. Dit dient gepaard te gaan met een betrokkenheid en gedrevenheid; alsof het om het realiseren van je eigen huisvesting zou gaan.

Ervaring

De afgelopen jaren heb ik vooral geadviseerd bij duurzame kantoorhuisvestingen van de Rabobank organisatie. Binnen Van Kessel & Janssen heb ik een coördinerende functie en ben ik het eerste aanspreekpunt voor wat betreft de klantgroep Rabobank.

Daarnaast ben in betrokken geweest bij diverse projecten binnen de sectoren overheid, zorg, onderwijs en industrie.

RIBW-Brabant-Pieter-van-de-Ven-VKJ

RIBW Brabant

Quantore-Beuningen-Pieter-van-de-Ven-VKJ

Uitbreiding distributiecentrum Quantore, Beuningen

Kentalis-Compas-College-Zaltbommel-Pieter-van-de-Ven-VKJ

Kentalis Compas College, Zaltbommel

Herinrichting Financieel Adviescentrum Rabobank Hart van Brabant