Team

Van Kessel & Janssen heeft vele deskundigen in huis, die u kunnen bijstaan in geval van vraagstukken omtrent huisvesting en die u geheel kunnen ontzorgen op het gebied van uw huisvestingsbehoefte.

Michel Winkels
Projectleider
“Maximaal resultaat voor de klant, zonder daarbij de belangen van de overige stakeholders uit het oog te verliezen.”

"Na ruim twintig jaar (in diverse rollen) ervaring te hebben opgedaan bij ontwikkelende bouwbedrijven, heb ik eind 2020 besloten dat het tijd was voor iets anders. Ik was in feite continu aan het balanceren tussen de belangen van de klant enerzijds en de belangen van de ondernemingen waar ik voor werkte anderzijds, en wilde mij graag volledig in kunnen zetten voor mijn opdrachtgevers.

In mijn rol als projectleider bij van Kessel en Janssen Bouwconsultancy ga ik voor een maximaal resultaat voor mijn klanten, zonder daarbij het grotere geheel en de belangen van de andere stakeholders uit het oog te verliezen. Op een prettige en open manier samenwerken is voor mij zeer belangrijk. Ik ben ervan overtuigd dat een goede sfeer binnen een projectteam tot de beste resultaten zal leiden en zal hier dan ook altijd naar streven.

Ervaring

De laatste jaren heb ik, vanuit mijn rol als bouwkundig projectleider, mijn bijdrage mogen leveren aan veel mooie uiteenlopende projecten. Zo was ik o.a. betrokken bij de grootschalige upgrade van een schoolgebouw, de nieuwbouw van een zorgcentrum, diverse kantoorgebouwen en een aantal woningbouwprojecten, zowel nieuwbouw als herbestemming en onderhoud.

Naast deze werkzaamheden ben ik, als gedelegeerd ontwikkelaar, betrokken geweest bij een aantal (binnenstedelijke) woningbouwprojecten."