Team

Van Kessel & Janssen heeft vele deskundigen in huis, die u kunnen bijstaan in geval van vraagstukken omtrent huisvesting en die u geheel kunnen ontzorgen op het gebied van uw huisvestingsbehoefte.

Louis van de Klok
Projectleider
"De nieuwe wereld."

"De economische situatie van de laatste jaren heeft ook gevolgen gehad voor onze opdrachtgevers. De bedrijfsvoering, klantbediening en het ruimtegebruik van veel bedrijven en organisaties is veranderd. Opdrachtgevers verlangen daarom vaker een andere denkwijze en invulling van onze rol binnen de verschillende fasen van een project. De belangrijkste onderdelen van projectmanagement blijven bestaan, maar op welke wijze hier invulling aan gegeven wordt, is soms veranderd. Je moet in elke fase van een project 'anders' kunnen denken als de situatie daarom vraagt. Wat is de uiteindelijke vraag van de opdrachtgever en hoe vul je dit in? Dit betreft ontwerp en uitvoering, maar ook zeker het beheer en de exploitatie van een gebouw. Eigenlijk kan hierdoor geconcludeerd worden dat ons aanbod van diensten is verbreed, wat de toegevoegde waarde van VKJ binnen een project vergroot.

Ervaring

Op dit moment ben ik ruim 9 jaar in dienst bij Van Kessel en Janssen Bouwconsultancy B.V. In die periode ben ik betrokken geweest bij een behoorlijke diversiteit aan projecten. Dit loopt uiteen van nieuwbouw van maatschappelijk vastgoed (waaronder dorpshuizen en scholen), tot herstructurering voor woningcorporaties, renovatie en verbouw van kantoorpanden en realisatie in de retailsector."

Nieuwbouw MFA 't Hart, Ewijk

Verbouw kantoor Info Support, Veenendaal